Hem / Vi byter namn

Vi byter namn

Vad står SKTF för? Den frågan får vi ofta och vi förklarar då att bokstäverna idag inte har någon särskild betydelse utan berättar om allt bra vi har ett erbjuda. Men det hjälps inte riktigt. För unga som precis kommer ut i arbetslivet är vi bara en av många organisationer som har en rätt obegriplig bokstavskombination som namn. Och det är ju de som är våra framtida medlemmar. Om vi inte lyckas nå dem så blir vi färre och har då inte samma tyngd när vi ska förhandla fram nya villkor för våra medlemmar.

Ett nytt namn visar vår förändring utåt: ett öppnare, tillgängligare, mer engagerat och modernare förbund. När vi lyckas har vi lätt för att locka nya medlemmar och gjuter samtidigt stolthet i existerande medlemmar och förtroendevalda.

Vad söker vi för namn?
Så vilken typ av namn ska vi ha? Ja definitivt ingen anonym bokstavskombination. Det nya namnet ska ju göra att man inte förväxlar oss med någon annan. Man ska snabbt förstå fördelen med ett medlemskap hos oss, och så ska det kännas tilldragande och inspirerande.

Det är många saker att tänka på, men så har vi också funderat länge och väl på vad som bäst kommer visa på vad nya SKTF står för. Nu behöver vi bara din hjälp att hitta det perfekta namnet!

Sprid budskapet

 

Nyheter